Bilde av varelager

Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist som leverer til markedet for storhusholdning.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentlig sektor, horeca markedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les mer

 

Endelig sommer!

Når den norske sommeren viser seg på det vakreste, er det få steder det er bedre å være. Landet vårt byr på alt fra storslått natur til pulserende byliv, med attraksjoner for enhver smak.

I vår bransje er også sommer virkelig høysesong for mange. SG Gourmet har besøkt Servicegrossisten på Finnsnes i Troms, Selboe & Aasebø AS, og tatt turen til en av deres kunder på øya Senja.

I dette nummeret vier vi mye plass til norsk fisk og sjømat, råvarer i virkelig verdensklasse og fokuserer også på lokal mat og norske mattradisjoner.

 
Les mer

SOMMER 2016

Sommeren er godt i gang - og våre flotte ferievikarer er på plass! Vi ber alle våre kunder om å hjelpe oss gjennom sommeren og ferieavvikling ved å ha kundenummer og varenummer klar når du ringer inn din bestilling. Da er vi sikre på at du får akkurat den varen du bestiller. Vi sender ut plakjøpslister fortløpende. Har du ikke fått din?

Ta kontakt med oss så ordner vi det: 75 11 1430. GOD SOMMER :-)

.

 

NYTT MEDLEM I FAMILIEN :-)

Vi er stolte av å viser frem vår nye varebil med fantastisk flott bilde av Vefsna! Dette vil dere se daglig rundt omkring i vårt nærområde!

!

PAUL NYGAARD 70 ÅR