Bilde av varelager

Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist som leverer til markedet for storhusholdning.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentlig sektor, horeca markedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les merMat med hjertevarme

Sommerens vær har i år blitt heftig diskutert. Til tross for manglende varmegrader og solstråler, velger flere og flere å besøke landet vårt. De fleste nordmenn velger også å feriere i eget land. Det er virkelig gledelig å se at Norge stadig blir mer attraktiv som turistdestinasjon. Det lover også godt for oss og vår bransje.

I dette nummeret av SG Gourmet setter vi fokus på institusjonskjøkkenet. Vi lar oss inspirere av kokker med lidenskap til faget og med spesiell interesse for velsmakende, næringsrik og innbydende mat med en meget viktig misjon; å få mennesker raskere friske.

 
Les mer

JULETREFF 2. NOVEMBBER

Vårt årlige juletreff der våre kjære leveandører presenterer årets julmat går av stabelen 2. november kl. 18.00 på Fru Haugans Hotell. For kunder med skjenkebevilling vil det avholdt et mini vin-seminar i forkant av treffet. Dette starter kl. 17.00. Her blir det info om Servicegrossistene sin satsning på alkoholkategorien, prissetting og sortiment. Det blir også en spennende smaksprøve sammen med en smak av jul. Klikk for mer info! /shop/filarkiv/Invitasjon_juletreff_02_11_2016.pdf

JULETILBUD 2016

Årets julemat er i hus - og her er våre tilbudspriser på årets julemat 2016!

Ring oss/send oss en e-post dersom du lurer på noe! Tlf: 75 11 14 30 / firmapost@p-nygaard.no

/shop/filarkiv/JULETILBUD%202016_Ekstern.pdf

Bilderesultat for jul

 

PAUL NYGAARD 70 ÅR