Bilde av varelager

Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist som leverer til markedet for storhusholdning.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentlig sektor, horeca markedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les merMat med hjertevarme

Sommerens vær har i år blitt heftig diskutert. Til tross for manglende varmegrader og solstråler, velger flere og flere å besøke landet vårt. De fleste nordmenn velger også å feriere i eget land. Det er virkelig gledelig å se at Norge stadig blir mer attraktiv som turistdestinasjon. Det lover også godt for oss og vår bransje.

I dette nummeret av SG Gourmet setter vi fokus på institusjonskjøkkenet. Vi lar oss inspirere av kokker med lidenskap til faget og med spesiell interesse for velsmakende, næringsrik og innbydende mat med en meget viktig misjon; å få mennesker raskere friske.

 
Les mer

SOMMER 2016

Sommeren er godt i gang - og våre flotte ferievikarer er på plass! Vi ber alle våre kunder om å hjelpe oss gjennom sommeren og ferieavvikling ved å ha kundenummer og varenummer klar når du ringer inn din bestilling. Da er vi sikre på at du får akkurat den varen du bestiller. Vi sender ut plakjøpslister fortløpende. Har du ikke fått din?

Ta kontakt med oss så ordner vi det: 75 11 1430. GOD SOMMER :-)

.

 

NYTT MEDLEM I FAMILIEN :-)

Vi er stolte av å viser frem vår nye varebil med fantastisk flott bilde av Vefsna! Dette vil dere se daglig rundt omkring i vårt nærområde!

!

PAUL NYGAARD 70 ÅR