Bilde av varelager

Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist som leverer til markedet for storhusholdning.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentlig sektor, horeca markedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les mer

Siste innspurt

De fleste av oss er nå inne i den virkelig travle tiden. Restauranter og kaféer står på hodet, og på de mange institusjonene rundt i landet står også juletid og julefeiring for døren. I vår bransje dreier store deler av årets to siste måneder om å skape gode opplevelser for andre, og vi bør absolutt klappe oss selv på skulderen mellom slagene.

I årets siste utgave av SG Gourmet tar vi et dypdykk i akevittens verden, og møter legendariske Halvor Heuch, Mr. Akevitt himself. Vi besøker også vår grossist i Mo i Rana, Arne Sjule AS.

 
Les mer

JULETREFF 2. NOVEMBBER

Vårt årlige juletreff der våre kjære leveandører presenterer årets julmat går av stabelen 2. november kl. 18.00 på Fru Haugans Hotell. For kunder med skjenkebevilling vil det avholdt et mini vin-seminar i forkant av treffet. Dette starter kl. 17.00. Her blir det info om Servicegrossistene sin satsning på alkoholkategorien, prissetting og sortiment. Det blir også en spennende smaksprøve sammen med en smak av jul. Klikk for mer info! /shop/filarkiv/Invitasjon_juletreff_02_11_2016.pdf

JULETILBUD 2016

Årets julemat er i hus - og her er våre tilbudspriser på årets julemat 2016!

Ring oss/send oss en e-post dersom du lurer på noe! Tlf: 75 11 14 30 / firmapost@p-nygaard.no

/shop/filarkiv/JULETILBUD%202016_Ekstern.pdf

Bilderesultat for jul

 

PAUL NYGAARD 70 ÅR